logo
Bellevue Fashion verzend haar pakketten met PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Bellevue-Fashion binnen Nederland en Belgie.
gratis verzending boven 75 euro
Winkelmand Shop Sale Over ons   Contact

2 Delige Blouse Nieuwe Shorts
(0)
  • No products in the cart.
(0)
  • No products in the cart.

Bellevue Fashion verzend haar pakketten met PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Bellevue-Fashion binnen Nederland en Belgie.

Verzendtermijn

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden en binnen 1-3 dagen op het door jou gekozen afleveradres te bezorgen.

Verzendkosten

Bij bezorging via PostNL in Nederland wordt € 4,00 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendstatus

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track & trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van je bestelling.

Bellevue Fashion
Adres: Klaartje Donzestraat 41, 5625 CJ, Eindhoven

Retouradres:

Klaartje Donzestraat 41, 5625 CJ, Eindhoven

Retourvoorwaarden
Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@ellevue-fashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.
Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
Indien niet aan onze retoursvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Retoursverwerking

Stuur je een bestelling retour, dan ontvang je de betaling, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van ons terug. Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

Sale items mogen worden geretourneerd, maar voor deze items ontvang je een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag.

Ruilen

Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourstermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

Garantie

Voor alle artikelen geldt een garantietermijn van 30 dagen. Mocht binnen deze periode een artikel beschadigd zijn of heb je een andere klacht, neem dan direct contact op met onze klantenservice (zie contact) met de vermelding van het probleem en je ordernummer. Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!

Wat zijn de garantievoorwaarden?

De garantie is alleen geldig binnen de garantietermijn en wanneer er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is NIET gegrond in de volgende gevallen:

Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud

Opzettelijke of door nalatigheid ontstane beschadiging. Bijvoorbeeld water-, val- en/of stootschade

Geen wasgarantie

Uitzonderlijke slijtage

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.